Woonwinkels Arnhem

Laatst was ik in Arnhem. Ik was blij verrast; wat is dat een leuke stad zeg! Zeker een bezoekje waard! Natuurlijk bezocht ik ook de woonwinkels. Dit zijn er meer dan ik dacht! Hieronder heb ik de leukste woonwinkels van Arnhem voor je op een rijtje gezet.

June Interiors
Buiten het centrum in het Modekwartier ligt June Interiors op de Sonsbeeksingel. Ze hebben er mooie spullen voor woon- en kinderkamer.

Loft Arnhem
In het geweldige industriële pand aan de weerstaat ligt Loft. Twee verdiepingen vol met wooninspiratie. Het is voornamelijk gericht op de Scandinavische woonstijl.

Meijers en Floor
Meijers en Floor is en moderne stadse woonwinkel op de Korenstraat in hartje Arnhem. Heel leuk als je wat meer te besteden hebt.

EEMS
Op de Korenstraat ligt ook woonwinkel EEMS. EEMS is een ruime winkel in een unieke ambiance: een architectonisch pand met industriele uitstraling midden in het gezellige winkelgebied van Arnhem.

Bos en Heij
Op de Kerkstraat ligt Bos en Heij. Een leuk winkeltje én een cafe. Ze verkopen originele artikelen, soms oud maar vooral nieuw, die je niet elke dag tegenkomt. De nadruk van de collectie ligt op veelal in kleine oplage en met zorg gemaakte artikelen van nog niet al te bekende ontwerpers en merken uit binnen-en buitenland. Bos & Heij heeft ook een eigen collectie die vooral bestaat uit sieraden en bewerkte oude bordjes.

Wanderlust
Wanderlust is een cadeauwinkel met allerlei unieke cadeauartikelen en gadgets voor jong en oud. Je vindt deze mooie winkel op de Roggestraat.

Dille en Kamille
In Arnhem ligt de Dille en Kamille op de Bakkkerstraat. Het is een winkel vol natuurlijke materialen. Een winkel vol onmisbare basics en de fijnste hebbedingen voor je huis, tuin en keuken.

Sissy boy
Hier moet ik altijd even naar binnen. De winkel is een mix van mode en interieur.

Design hotel Modez
Geen woonwinkel maar wel erg leuk als je van wonen/interieur houdt. Ik sliep een nachtje in dit mooie hotel, dat gevestigd is op het Elly Lamakerplantsoen in het Modekwartier. Ze hebben veel verschillende kamers ontworpen door verschillende modeontwerpers.

Ben je ook ooit in Arnhem geweest of van plan om deze leuke stad te bezoeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *