DIY: Sinterklaashuis

Ooo kom maar eens kijken… Jaa de Sint is weer in het land! Tijd voor wat Sinterklaas inspiratie! Een paar weken geleden kocht ik voor een prikkie op Marktplaats een grachtenpand poppenhuis. Dit grachtenpand heb ik geverfd en er een Sinterklaashuis van gemaakt.

Houten speelgoed vind ik erg leuk. Zo’n poppenhuis opknappen vond ik een mooi project om aan te werken! En het is natuurlijk leuk om mee te spelen voor de kinderen die op bezoek komen. Maar ook ná Sinterklaas kan dit grachtenpand gebruikt worden om mee te spelen.

Zó vond ik het houten grachtenpand op Marktplaats. Er zitten ook nog twee tonnetjes bij, een paar stukken weg en een brug :).

Schuur altijd eerst voordat je gaat verven. Dan hecht de verf beter. Voor het afplakken gebruikte ik Frogtape. Deze zorgt ervoor dat er geen verfvlekken ontstaan en je kan deze weer gemakkelijk verwijderen.

Ik gebruikte stukjes piepschuim voor het maken van de cadeautjes. maar hiervoor kan je natuurlijk ook houten blokjes of iets dergelijks gebruiken.

Het inpakpapier en de Sinterklaas en Zwarte Piet poppetjes zijn van de Hema, en het paard is van de Dille en Kamille.

Wat vind jij van het Sinterklaashuis?

1 Reactie

  1. Yvonne (hum66)
    21 november 2018 / 8:31 pm

    Wauw! Wat super gaaf zeg en zo duidelijk beschreven .. ik wil dit ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *