DIY: Paaseieren

Eén ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei! Volgende week is het Pasen. In dit blog laat ik je zien hoe je de perfecte paaseieren maakt.

Heel erg grappig en snel gemaakt zijn deze konijnenoorservetten. Sla een servet open en vouw het dubbel. Maak muizentrapjes en wikkel het servet om een gekookt ei. Bindt het vast met een stukje touw.

Ook is het altijd leuk om een mooie vaas met paastakken neer te zetten. Deze plastic paaseieren versierde ik met stickers. Ze kunnen zo elk jaar weer worden gebruikt.

Dit is ook erg eenvoudig om te maken. Sla een rauw ei aan de bovenkant stuk en breek voorzichtig de schil eraf tot er een waxinelichtje in past. Zet het paasei dan in een leuk houdertje.

Met een ijzerdraad of koperdraad kun je deze mooie bunny-oren maken. Om het helemaal af te maken kan je het ei nog versieren met stift en een takje gipskruid.

Deze paasdecoratie maakte ik vorig jaar. De beschijving hiervan vindt je in dit blog.

Hopelijk vonden jullie dit een leuk artikel om te lezen. Laat in een reactie weten wat je ervan vindt! Of deel je creatie met me op Instagram! Alvast een fijne Pasen allemaal! 🐣🐰

2 Reacties

  1. Nicole
    15 april 2019 / 8:18 am

    Wat een leuke ideeën! Ik ga denk ik ook de waxinelichtje in een eitje maken.

  2. Claudia van @theinteriorfeed
    15 april 2019 / 8:49 am

    Leuke ideetjes voot Pasen in stijl zonder dat het een bonte verzameling wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *